MEDVIRK

Sørg for, at jeres produkter bruges på korrekt vis

Skab en bedre brugeroplevelse af jeres medicin og medicinske udstyr – 100% digitalt.

Produktansvarlig?

Vi hjælper jer med at overgå fra tekstinstruktioner til instruktionsfilm, der når ud til hele sundhedskæden via medicininstruktion.dk – samlingsplatformen for medicinske instruktionsfilm. Via medicininstruktion.dk har I mulighed for at nå ud til hele Danmark med korrekte og regulatorisk godkendte instruktionsvideoer:

  • til læger, der ordinerer jeres produkter
  • til patienter, som får jeres lægemidler ordineret
  • til sygeplejersker og apoteker i rådgivningssituationen
  • til sundhedspersonale under uddannelse

24 timer i døgnet – nemt, lettilgængeligt og sikkert for patienterne.

Sådan medvirker I

Til medvirken på medicininstruktion.dk tilbyder vi et abonnement. Abonnementsperioden og publikationen kan begynde når som helst i løbet af året. Hvis I har en færdig og godkendt instruktionsfilm, er publikationen af den en hurtig og nem proces: I leverer filmen til os, vi opretter en filmside for produktet med de nødvendige oplysninger, hvor I også har mulighed for at publicere dokumenter og links til støtte for behandlingen. Alt publiceret materiale skal overholde danske regler.

Kontakt os for at få et abonnementstilbud.

Vi producerer instruktionsfilmen

Vi er eksperter i at producere medicinske instruktionsfilm til vores platforme. Vi har en in-house produktion og hjælper jer gennem hele processen – fra manuskript til færdig film. Vi guider jer, I deltager ved at give feedback og godkende manuskriptet og vælge speaker – resten klarer vi! Prisen for at producere film varierer, afhængigt af hvilket produkt det drejer sig om, hvor kompliceret projektet er, og hvor lang filmen forventes at blive. Vi kan tilpasse produktionen ud fra et givent budget eller give et tilbud baseret på jeres oplæg. Vi har spidskompetence inden for området, vi har stor erfaring, og vi kender reglerne. Hvis I ikke har en instruktionsfilm, tilbyder vi ny produktion i form af animation eller film. Hvis I har adgang til en international filmversion, kan vi også redigere den til danske og nordiske versioner.

Kontakt os for at få et produktionstilbud.

Denne service findes i 4 nordiske lande: