Publicere film

For lægemiddel- og medicotech-virksomheder

For oplysninger om publicering af brugerinstruktioner til jeres lægemiddel eller medicinske hjælpemiddel kan I nemt nå os via e-mail eller telefon nedenfor.

Behøver I hjælp med at producere instruktionsfilm, kan vi tage os af hele processen fra manus til færdig film. Vi har stor erfaring i at producere medicinske instruktionsfilm, vi kender reglerne og har en omkostningseffektiv produktionsenhed in-house. Hvis I har en international film, der skal tilpasses til en dansk version med redigering og dansk speaker, hjælper vi også gerne med det.

Ud over instruktionsfilm kan I på produktets filmside publicere yderligere oplysninger i form af pdf'er, fx sprogversioner af instruktionerne, det er en stor hjælp for både patient og sundhedspersonale. I kan også tilføje app'er og links til informationssider og patientstøtte. Link til produktsiden på indlaegsseddel.dk indgår altid for lægemidler. I kan publicere instruktionsfilm både på patientsiden og på sundhedsplejesiden (sidstnævnte alene rettet mod sundhedspersonale).

Sådan får du fat i os:

E-mail: therese@medicininstruktioner.se
Tel: +46 31 779 99 87
Mob: +46 707 91 33 29