Om os

Grundlagt

medicininstruktioner.se blev startet september 2008.
medicininstruktion.dk blev startet 2012.

Ejer

Medicininstruktioner Sverige AB
Storgatan 4
SE-411 24 Göteborg
Sverige
Tel + 46 31 779 99 87

Forretningsidé

At bidrage til bedre medicinanvendelse og dermed få flere til at efterleve behandlingsinstruktionerne ved at samle tydelige instruktionsfilm til alle lægemidler og medicinske hjælpemidler under ÉN enkelt webadresse.

Service

www.medicininstruktion.dk er en service, der har til formål at give patienter, sundhedssektor og apoteker viden og tryghed for at opnå et tilfredsstillende behandlingsresultat og dermed øget komplians. Portalen fokuserer på brugerinstruktioner for at give hjælp og støtte til behandling og håndtering af lægemidler og medicinske hjælpemidler. Kun en webadresse at huske og nem navigering på siden gør den meget brugervenlig.

Denne service er uden omkostninger for patient, sundhedssektor og apoteker. Målet er at levere brugerinstruktioner inden for alle typer behandlinger, både for patienter, der behandler sig selv, og med henblik på administration og behandling på klinikken af sygeplejepersonale. www.medicininstruktioner.dk følger regler for information og markedsføring i Sverige. Instruktionsfilm og lægemidler har links til egen produktside på min.medicin.dk henholdsvis pro.medicin.dk.

Samarbejde

Medicininstruktion.dk er en vigtig samarbejdspartner inden for sygeplejekæden. Patienter, der har fået ordineret lægemidler, får informationer fra sygepleje- og eller apotekspersonale om, at der findes instruktionsfilm for netop den ordinerede behandling. Sygepleje- og apotekspersonale får støtte i deres kontakt med patienten for at informere om korrekt håndtering og lette behandlingen. Et værktøj, som er tilgængeligt via computer, mobil og tablet – 24 timer i døgnet.

Den service er også tillgængeli i Norge og Sverige

Hjemmeside og kontakt til Norge

www.medisininstruksjoner.no
Kontakt: Wenche Warberg, telefon: +47 970 140 31
E-post: wenche.warberg@medisininstruksjoner.no

Hjemmeside og kontakt til Sverige

www.medicininstruktioner.se
Kontakt: Therese Christiernin, telefon: +46 707 91 33 29
E-post: therese@medicininstruktioner.se